Om Scanværk

Scanværk ApS er din trofaste samarbejdspartner, når det kommer til hoved- og totalentreprise. Vi tilgår alle projekter med høj faglighed, stor interesse og med professionel attitude.

Scanværk er en mindre tømrervirksomhed, der blev etableret tilbage i 2012, der siden opstart har ageret som underentreprenør i adskillige store byggeprojekter.

Vi tilbyder unikke løsninger, der er fremtids- og kvalitetssikret, hvad end det drejer sig om kontorbygninger, institutioner eller lagerhaller.

Hvis du har brug for rådgivning, hjælper vi til gennem alle byggeriets faser. Vi tror nemlig på, at den gode dialog er nøglen til succesfulde byggeprojekter.

Vælger du os som underentreprenør, kan du forvente et godt samarbejde med fokus på effektiv kommunikation gennem hele forløbet.

Byggeprojekter til private

Er du privatkunde, og har du brug for kompetente tømrere?

Vi udfører også tømrer- og snedkerarbejde til private. Her består vores arbejdsopgaver primært af lejlighedsrenoveringer, reparationsopgaver i villaen, eller ombygning af rækkehuse. Vi udfører alt fra gips- og gulvarbejde til nye køkkener og badeværelser.

Vi går meget op i, at vores kunder er 100 procent tilfredse med de løsninger, vi leverer, ligesom vi altid kun efterlader et resultat, vi selv kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Skal vi klare dit byggeprojekt?

Indhent tilbud

​Hvad mangler du hjælp til? Vi kan være behjælpelige på en lang række områder​. Giv os besked om din opgave. Vi vender tilbage inden for tre hverdage.

Indsend din opgave