Erhvervsbyggeri

Scanværk er din samarbejdspartner i Storkøbenhavn, når du har behov for eksperter til erhversbyggeri. Vi  har mange års erfaring med unikke, fremtidssikrede og kosteffektive løsninger inden for hoved- og totalentrepriser.

Vi har arbejdet sammen med Lauritz Hannibal på flere byggeprojekter, herunder taglejligheder i Lyongade, hvor vi rejste spær og sørgede for isolering. Dertil afstivning af en bygning i Købmagergade, så den bærende konstruktion kunne erstattes med en stål konstruktion.

Kigger du på vores referencer, kan du se, at vi har været underentreprenør på diverse store projekter, herunder Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Islands kulturhus.

Det er vigtigt for os, at vores erhvervsbyggerier opfylder virksomhedens eller organisationens behov. Vi ønkser at sikre et inspirerende arbejdsmiljø og et godt indeklima.

Der er mange parametre inden for erhversbyggeri, og vi har fokus på din virksomheds specifikke behov, så vi opnår et frugtbart samarbejde.

Vælger du Scanværk, garanterer vi konkurrencedygtige priser, kvalitetssikret byggeri og en dyb passion for faget.

Rådgivning inden for byggeri

Vi tilbyder helhedsorienteret rådgivning inden for alle byggeriets faser – lige fra idéudvikling til den færdige projektering.

Vi lægger stor vægt på, at byggeprocessen forløber efter planen. Derfor opfordrer vi vores kunder til at inddrage os så tidligt i forløbet som muligt, da det giver det bedste og flotteste byggeri.

Indgå et professionelt samarbejde

Kontakt os, hvis du ønsker en professionel samarbejdspartner til renovering eller bygning af for eksempel lagerhaller eller kontorlokaler.

Se vores referencer

Indhent tilbud

​Hvad mangler du hjælp til? Vi kan være behjælpelige på en lang række områder​. Giv os besked om din opgave. Vi vender tilbage inden for tre hverdage.

Indsend din opgave